WordPress Instagram Eklentileri Tamamı Bedava

1 804

Instagram, iPhone ve Android telefon kullanıcıları tarafından son bir yıl içinde gerçekten popüler hale gelen ücretsiz bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. Bir fotoğrafı çektikten sonra yerleşik filtre efektlerinden birini kullanarak paylaşma imkanı sunuyor. Twitter ve Facebook üzerinden çektiğiniz fotoğrafları anlık olarak paylaşma imkanı sayesinde, takipçi ve arkadaşlarınızla olan etkileşiminizi artırmanızda büyük önem taşıyor.

instagram uygulaması ekran görüntüsü

Instagram fotoğraflarınızı blogunuzda görüntüleyebilmenizi sağlayan bedava WordPress eklentileri var, onlara bir göz atalım …

Yazı İndeksi

WordPress için Instagram

WordPress instagram eklentileri, WordPress sitenizde kullanımı için PHP curl eklentisini kullanmaktadır. Eğer seçeceğiniz eklenti sitenizde düzgün çalışmaz ise hosting firmanızla görüşün. Eğer farklı bir hosting firmasına geçmeyi düşünüyorsanız blog nasıl açılır kılavuzumuza bir göz atın.

Instagram Feed WD

Instagram Feed WD, WordPress’in en iyi Instagram eklentilerinden biridir. Kullanıcı dostu bir yönetim ve kolay kurulum ile birlikte gelen basit bir Instagram eklentisidir ve hashtag’ların ve kullanıcıların özel Instagram akışlarını birkaç dakika içinde web sitenize yerleştirmenize izin verir. Eklenti Instagram sosyal yayınlarını, fotoğraflarını, görüntülerini ve Instagram video yayınlarını görüntülemenize izin veren ücretsiz bir Instagram widget’iyle birlikte gelmektedir.

Instagrate to WordPress

instagrate to wordpress

Bu eklenti otomatik olarak instagram fotoğraflarınızı blog sitenize entegre etmeye yarıyor. Eklentiyi kurduktan sonra birkaç küçük ayarlamanın ardından, instagram hesabınızda ki fotoğraf ve videolarınızı kolayca blog sitenizde gösterimini yapabilirsiniz.

EKLENTİYİ İNDİR

AccessPress Instagram Feed

wordpress eklentisi accesspress instagram feed

Instagram fotoğraflarınızı açıklama bilgisi ve çerçeve biçimlendirmesi olmadan kullanabilirsiniz. AccessPress’in geliştirmesini yaptığı bu eklenti sayesinde son derece sade bir şekilde instagram fotoğraflarınızı sitenizde gösterebilirsiniz. Ayrıca eklenti farklı gösterim şablonları ile sitenizde farklı kullanımlara olanak sağlıyor.

EKLENTİYİ İNDİR

Feed Them Social

wordpress eklentisi feed them socia

Tüm sosyal paylaşım platformları için tek eklenti. Instagram özet akışınızın bir kopyasını web sitenizin bir sayfasına doğrudan Instagram’da (masaüstü sürümü) göründüğü gibi eklemenizi sağlıyor. Ayrıca, kullanıcıların diğer sosyal medya platformlarından akışlarını almalarına olanak tanır; bu nedenle paylaşmak istediğiniz diğer sosyal medya hesaplarından fotoğraf ve videolarınızı kolayca gösterimini yapabilirsiniz.

EKLENTİYİ İNDİR

Instagram Feed

wordpress eklentisi instagram feed

Birden çok instagram akışını tek bir sayfa üzerinde göstermek istiyorsanız, bu eklenti ile kolayca yapabilirsiniz. Bu eklentiyle akış gösterimini özelleştirebilirsiniz. Daha önce tanıtımını ve kullanım özelliklerini tanıtığımız bu eklenti ücretsiz ve özellikleriyle son derece ilgi görmektedir.

EKLENTİYİ İNDİR  ÖĞRETİCİ

Instagram Slider Widget

wordpress eklentisi instagram slider widget

Kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra, en son Instagram yayınlarını (en fazla 20) geçişli veya grup düzeninde görüntüleyen duyarlı bir birleşen oluşturur. API erişimi ayarlamaya gerek yoktur. Instagram kullanıcı adınız ile kolayca gösterim akışınızı kurabilirsiniz.

Widget ayrıca yeni yayınları kontrol etmek için süre (saat olarak) ayarlamanıza izin verir. Eklentiyi kullanmak istediğiniz, instagram hesabınızın gizli olmadığından emin olmalısınız.

EKLENTİYİ İNDİR

Bilinmesi Gerekenler

Sosyal medya eklentileri, site trafiğiniz açısından her geçen gün daha da önemli olmaya başladı. Kurumsal yada kişisel bir blog siteniz olsun instagram gerçekten siteniz için önemli. Verdiğimiz tüm WordPress instagram eklentileri, siteniz içerisinde veri tutmamaktadır bu yüzden instagram servislerinde ki yavaşlama sitenize etki edeceğini unutmayın.

Siteniz için farklı bir WordPress instagram eklentisi kullanıyorsanız, bunu bizimle yorum olarak paylaşmaktan çekinmeyin. Tüm sormak istediklerinizi çekinmeden bize yorum olarak gönderebilirsiniz.

1 Yorum var
  1. Merve Alaçatı

    Paylaşım için çok teşekkürler

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.

 

Sitemizi en iyi şekilde kullanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılmaktasınız. Tamam Detaylı bilgi için tıklayınız.